Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠέςΠες ότι έχεις πάει στη ζούγκλα και συναντάς έναν μαύρο τυπάκο πού κρατάει ακόντιο για άμυνα και επιβίωση και έχει κόκαλο περασμένο στη μύτη του.
Ξέρεις, αυτούς τους μαύρους με τις λευκές ψυχές, πού τι κρίμα αυτές δεν φαίνονται.
Αυτούς πού είναι ανεβασμένοι στα ποικιλόμορφα καταπράσινα δέντρα της φύσης ενώνοντας Γή και Ουρανό.
Αλήθεια. Πώς τον χαιρετάς και τι του λες ;
Γειά σας. Τι κάνετε ; Πώς είστε ;
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι στη χρήση πληθυντικού ευγενείας απέναντι σ’ αυτούς πού γνωρίζω, αλλά και πρωτογνωρίζω στη δική μου-μας ζούγκλα με τους λευκούς.
Αυτούς πού στη δική μου-μας σύγχρονη ζούγκλα έχουν καλοχτενισμένα μαλλιά, έχουν περασμένη γραβάτα στον λαιμό και στο χέρι τους κρατάνε επιθετικό μολύβι και χαρτί προκειμένου να πληγώσουν και να σκοτώσουν λόγω ψυχικού πρωτογονισμού, ανωμαλίας και απληστίας. Αυτούς πού εξέλιξαν τα επιθετικά εργαλεία τους και στα οπλοστάσια τους πρόσθεσαν κάμερες, τηλεοράσεις, αλλά και το υπερόπλο Ιντερνέτ !
Κάποτε ακούγαμε ότι μέσα στα τροπικά δάση υπήρχαν κάποιες πρωτόγονες φυλές πού ήταν «Κυνηγοί κεφαλών».
Αυτοί, λέει, έκοβαν κεφάλια και μετά έκαναν τελετές όπου τα έβαζαν μέσα σε καζάνια, τα έβραζαν και τα έτρωγαν ολόκληρα.
Σήμερα όμως, δυστυχώς κάποιοι λίγοι, διαπιστώνουμε με θλίψη και φόβο ότι κάποιες «πολιτισμένες» φυλές έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και είναι «Κυνηγοί αφελών» !!! Το είδος λέγεται «Λερναία Ύδρα».
Αυτοί, οι τωρινοί, οι σημερινοί, αλλά δυστυχώς και οι αυριανοί, λόγω "προόδου" και εξέλιξης, μιάς εξέλιξης πρός τά πίσω, το κάνουν αλλιώς.
Τα ρίχνουν μέσα σε Κάλπες, σε τηλεοπτικά Κανάλια, σε Εφημερίδες (ΜΜΕ ή αλλιώς ΜΜΠΕέεεε), στο χμ… Διαδίχτυο ή κατ’ ευφημισμό Διαδίκτυο και μετά τον βρασμό τους τρώνε μόνο τα μυαλά.
Ο πολλαπλασιασμός των Αγάδων σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, άλλωστε, δικαιολογεί απόλυτα τον υπερπολλαπλασιασμό των «Αγιασμένων» και των «Αγίων» γύρω μας !!! Αυτό όντως είναι ένα αληθινό θαύμα !!!
Ξέρεις, αναφέρομαι σε αυτούς τους λευκούς με τις μαύρες ψυχές, πού δυστυχώς δεν τούς φαίνονται.
Αυτούς πού είναι ανεβασμένοι ή αλλιώς σκαρφαλωμένοι και με τη βοήθεια της ανεμόσκαλας των πτυχίων, των διδακτορικών και πολλών άλλων μεγάλων τίτλων στα διάφορα 3D εκτυπωμένα πλαστικά αξιώματα, καθισμένοι σε επεξεργασμένα πολύχρωμα γραφεία, καθίσματα, αλλά και κρεβάτια, προερχόμενα από τα καταπράσινα δέντρα της φύσης, για όσους τη θυμούνται.
Αλήθεια. Πώς τους μιλάς ; Πώς τους συμπεριφέρεσαι όταν τους συναντάς, τώρα πια όχι μόνο διά ζώσης, αλλά και στα Windows, όπως τά λένε στη μητρική τους γλώσσα ακόμα και οι έλληνες ;
Πες 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου